lördag 7 juli 2012

Snabbt, gott och nyttigt (ganska i alla fall, haha)


                                                 Rabarber-och äppelpaj 

100 g smör
3 msk stevia
Lite potatismjöl                          
Rabarber
Äpplen
1 1/2 dl mandelmjöl                        
1 1/2 dl havregryn
                                             Blanda potatismjölet och stevia, och strö över frukten. Smält smöret, och blanda i mandelmjöl och havregryn. Smeta på degen över frukten, och hutta in i ugnen på 225 grader ca 35 min. Koka en kanna kaffe och ring en vän. Ps. gott med vispad grädde till med lite vaniljpulver i.
                                             
                                             
   

2 kommentarer:

  1. Låter ljuvligt!
    Älskar dina inlägg, blir på så gott humör :)

    SvaraRadera
  2. Tack :) Gillar din blogg oxå.. Kram

    SvaraRadera